woensdag 4 februari 2015

ZO voelt geluk.....

Het heeft even geduurd..........

In mijn vorige blog schreef ik: Hoe kun je genieten zonder toekomst?
Nou dat kun je! Zolang er een morgen is, is er een toekomst!

Wat hebben wij een hoop voor de kiezen gehad, maar wat hebben wij 2014 geweldig afgesloten.
Vele wensen zijn uitgekomen, maar de stille wens ooit in een limousine te zitten stond er nog. Tot 31 december, want wat kwam daar 's morgens vroeg de straat in rijden? Een limousine!

Helemaal voor jou alleen (en een beetje voor oma en mama). Geregeld door heel veel lieve mensen! Jou reactie, jou gezicht.... Geweldig (voor altijd op mijn netvlies). Als echte prinsessen werden we behandeld, stiekempjes nog stoppen voor een plaspauze. En toen op weg naar Amsterdam naar Frozen. We kwamen aanrijden, en je zag de mensen kijken, wie zal er in die limousine zitten? Fototoestellen in de aanslag, welke bekende Nederlander stapt er zo uit? Nou mensen, wij zijn het joehoe! Het gezicht van die mensen stond net zo verbaasd, als jou gezicht 's morgens. Wat een mooie show, wat een geweldige auto, maar bovenal wat een ontzettende lieve mensen die dit allemaal voor jou geregeld hebben. Hier denken we nog heel lang met een warm hart aan terug.

Ook jou 10e verjaardag was een mooie dag.
Wat heb jij je jarig gevoeld, en wat ben je al een echte tiener. De postbode kon de kaartjes allemaal niet meer in de brievenbus krijgen, ze heeft 2 dagen aangebeld en bijna 160 kaartjes bezorgt. Wat zijn er toch veel lieve en creatieve mensen die aan jou denken!

En zo zitten we al weer enkele weken in 2015. En wat het jaar ons gaat brengen, ach dat weten we niet. We weten wel dat we zoveel mogelijk leuke dingen gaan doen.

Eind volgende week hebben we weer een MRI, en dan een week wachten op de o zo spannende uitslag. Wat komt daar uit? Twee weken geleden hebben we een "tussendoor" scan gehad, omdat Fabiën de laatste tijd last heeft van "aanvalletjes". Ze hebben toen wel wat vlekjes van de NF gezien in de hersenen, of dit de oorzaak is, moet deze MRI uitwijzen. Straks maar eens met de oncoloog en de neuroloog de uitslag bespreken.

Nu nog een paar (halve) daagjes naar school en dan straks lekker een weekje vakantie. Een beetje bijtanken, want de vermoeidheid blijft toch wel aanwezig...



1 opmerking:

  1. Mooi blog van mooie mensen! Ik ben intens blij dat we vandaag op deze speciale dag, lekker aan de koffie hebben gezeten. Ik hoop nog heel veel blogs te lezen van jullie kanjer! Dikke zoen! X

    BeantwoordenVerwijderen